Botiga d'electrodomèstics a Montblanc

Electrodomèstics

A la nostra botiga d'electrodomèstics a Montblanc trobaràs un ampli assortiment de productes de la línia blanca (frigorífics, rentavaixelles, aire condicionat, etc.) i la línia marró (televisors, reproductors de vídeo i d'àudio, etc.), a més de petits electrodomèstics (planxes, cafeteres, aspiradores, etc.) i productes tecnològics. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso t'oferim articles de qualitat, perquè treballem amb marques reconegudes, mantenint uns preus competitius.


A l'hora de triar els productes que posem a la venda ens guiem per tres criteris: el preu, la qualitat i l'eficiència energètica. Per això, pots renovar els teus vells articles per altres més eficaços i amb els que pots aconseguir reduir la despesa elèctrica.

La qualitat la garanteixen les marques que distribuïm, que són veritables referents en el sector des de fa anys. A la nostra botiga trobaràs diferents productes de firmes tan prestigioses com Miele, Dyson, Siemens, Bosch i Balay. També disposem d'electrodomèstics d'hoteleria industrial de SAMMIC, una empresa que s'ha convertit en una de les més reconegudes.

Som un comerç de proximitat que apostem per donar el millor servei. Per això disposem d'un equip de professionals que ofereix el millor assessorament. Es tracta de persones amb experiència i amb un profund coneixement dels articles que tenim a la venda. També es pot encarregar de la posada en marxa d'algun equip quan sigui necessari.

Per facilitar la venda, oferim un servei de finançament al 0% T. A. I. Compra el teu aire condicionat a terminis sense haver de suportar interessos, de marques de confiança com Fujitsu, Panasonic i Daikin.

Acosta't a la nostra botiga quan hagis de comprar un nou electrodomèstic. T'oferim preu, qualitat i molt bon assessorament. Pregunta'ns qualsevol dubte que tinguis sobre tots els nostres articles.

Acosta't a la nostra botiga si vols comprar un electrodomèstic de marca blanca

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per PA Digital