Botiga d'electrodomèstics a Montblanc

Electrodomèstics a Montblanc i rodalies (Conca de Barberà, Tarragona)

A la nostra botiga d’electrodomèstics hi podràs trobar un ampli ventall de productes de línia blanca (frigorífics, rentavaixelles, aire condicionat, etc.) i línia marró (televisors, reproductors de vídeo i d'àudio, etc.), a més de petits electrodomèstics (planxes, cafeteres, aspiradores, etc.) i productes tecnològics. T'oferim articles de qualitat, perquè treballem amb marques reconegudes, mantenint uns preus competitius.


A l'hora de triar els productes que posem a la venda ens guiem per tres criteris: el preu, la qualitat i l'eficiència energètica. Per això, pots renovar els teus vells articles per altres més eficaços i amb els que pots aconseguir reduir la despesa elèctrica.


La qualitat la garanteixen les marques que distribuïm, que són veritables referents en el sector des de fa anys. A la nostra botiga podràs comprar diferents productes de firmes tan prestigioses com Miele, Siemens, Bosch i Balay. També disposem d'electrodomèstics d'hoteleria industrial de SAMMIC, una empresa que s'ha convertit en una de les més reconegudes, i de Casfri.


Som un comerç de proximitat que apostem per donar el millor servei. Per això disposem d'un equip de professionals que ofereix el millor assessorament. Es tracta de persones amb experiència i amb un profund coneixement dels articles que tenim a la venda. També es poden encarregar de la posada en marxa d'algun equip quan sigui necessari.


Per facilitar la venda, oferim un servei de finançament al 0% T. A. I. Compra el teu aire condicionat a terminis sense haver de suportar interessos, de marques de confiança com Fujitsu, Panasonic i Daikin.


Acosta't a la nostra botiga quan hagis de comprar un nou electrodomèstic. T'oferim preu, qualitat i molt bon assessorament. Pregunta'ns qualsevol dubte que tinguis sobre tots els nostres articles.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital