Equips de climatització a Montblanc

Climatització

Els equips de climatització a Montblanc més moderns et permeten gaudir d'una bona temperatura a l'interior de casa teva durant tot l'any. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso treballem amb marques amb una trajectòria reconeguda que garanteixen uns productes de la millor qualitat.


Disposem d'aires condicionats per a instal·lar en diferents espais. Pots optar per un aire fix, si només vols que reguli la temperatura en una de les habitacions del teu habitatge. També disposem d'aire portàtil que et permetrà traslladar-lo fàcilment d'un lloc a un altre perquè t'acompanyi on siguis. Oblida't de passar calor. Amb l'aire multi split pots optar per diverses unitats interiors mentre només se n’ha d'instal·lar una a l'exterior. D'aquesta manera t'estalvies haver d'instal·lar diversos equips per climatitzar diferents habitacions de casa teva.

Si prefereixes altres opcions, també pots fer una ullada als nostres equips de ventilació. Disposem de diferents models, com els ventiladors de peu i els ventiladors de torre, així com els ventiladors de sobretaula, el ventilador de paret i el conegut com box fan. Només has de triar el que més t'agradi i el que s'adapti millor a les teves necessitats.

Per a la calefacció comptem amb diferents alternatives. Treballem amb radiadors, que pots traslladar per diferents espais de la casa, convectors, ecoemissors, calefactors, estufes catalítiques (que escalfen els objectes i també l'aire, encara que de manera indirecta) i estufes halògenes (amb les que es pot reduir el consum elèctric ).

Si també et preocupa el tractament de l'aire pots optar per deshumidificadors o els humidificadors, per crear un ambient més agradable en qualsevol espai en què els col·loquis.

Truca'ns si vols preguntar-nos més informació sobre els nostres productes o per resoldre qualsevol dubte.

Truca al nostre equip per preguntar qualsevol dubte sobre els nostres equips d'aire condicionat

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per PA Digital