Equips de climatització a Montblanc

Vine a veure els nostres moderns equips de climatització

A la nostra botiga a Montblanc disposem dels equips de climatització més moderns, que et permetran gaudir d'una bona temperatura a l'interior de casa teva en qualsevol època de l'any. Treballem amb marques amb una trajectòria reconeguda que garanteixen uns productes de la millor qualitat: Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, Daikin, Daikin, Midea, Orbegozo, Rowenta, Taurus, S&P, Lauson, Mondial, Delonghi.


Aquí podràs comprar aire condicionat per instal·lar en diferents espais. Pots optar per un aire fix, si només vols que reguli la temperatura en una de les habitacions de la teva llar. També disposem d'aparells d'aire portàtil, que et permetran traslladar-lo fàcilment d'un lloc a altre perquè t'acompanyi on estiguis. Oblida't de passar calor. Amb l'aire multi-split pots optar per diverses unitats interiors mentre només se n’ha d’instal·lar una a l'exterior. D'aquesta manera t’estalvies haver d'instal·lar diversos equips per climatitzar diferents habitacions de casa teva.


Tenim ofertes en ventiladors i calefacció

Si prefereixes altres opcions, també li pots donar una ullada als nostres equips de ventilació. Disposem de diferents models, com els ventiladors de peu i els ventiladors de torre, així com els ventiladors de sobretaula, el ventilador de paret i el conegut com box fan. Només has de triar el que més t'agradi i el que s'adapti millor a les teves necessitats.


Per a la calefacció comptem amb diferents alternatives. Treballem amb radiadors, que pots traslladar per diferents espais de la casa, convectors, ecoemissors, calefactors, estufes catalítiques (que escalfen els objectes i també l'aire, tot i que de forma indirecta) i estufes halògenes (amb les que es pot reduir el consum elèctric de la calefacció).


Si també et preocupa el tractament de l’aire, aquí també pots comprar humidificadors o deshumidificadors, per crear un ambient més agradable a qualsevol espai on els col·loquis.

Truca’ns si vols més informació sobre els nostres productes, les nostres ofertes o per resoldre qualsevol dubte.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital