Botiga d'imatge i so a Montblanc amb les últimes novetats

Tenim botiga d'electrodomèstics a Montblanc, però donem servei a tota la Conca de Barberà (Tarragona)

La nostra botiga d'imatge i so està situada a Montblanc però donem servei al municipi i tota la seva zona geogràfica d'influència. Allà hi tenim les últimes novetats en televisions, àudio portàtil, informàtica, vídeo i fitness de les marques més reconegudes del sector: Lenovo, Acer, Asus, Apple, Samsung, Epson, HP, Canon, Xiaomi, Redmi, Cubot, Alcatel, Ps5, Ps4, Nintendo Switch, Logitech, Vivanco, Tp-link. Els professionals de Ferreteria i Electrodomèstics Alfonsoo podem donar-te un cop de mà a l'hora de buscar un nou equip per a casa teva.


Tot el que necessites, organitzat per seccions

A la secció de televisió trobaràs diferents models dels televisors amb la millor qualitat d'imatge, així com projectors i tots els cables i accessoris que puguis necessitar, a més de taules i suports per enganxar.


En àudio i vídeo treballem amb diferents models de Home Cinema, Blu-Ray / DVD, receptors de TDT, Hi-fi, equips micro, tocadiscs (pels que prefereixen la qualitat del vinil) i ràdio amb rellotge. També disposem de diferents opcions d'àudio portàtil, incloent reproductors MP3 / MP4, Ipod, altaveus portàtils per al teu reproductor, auricular, ràdio portàtil, ràdio CD, gravadores de veu i nombrosos accessoris.


A la nostra botiga d'informàtica pots comprar diferents ordinadors, portàtils i de sobretaula, discs durs, memòries, pantalles, impressores multi-funció i nombrosos accessoris. A més, tenim una secció de gaming on hi trobaràs consoles, jocs i diferents accessoris. També tenim tablets, fundes i accessoris per a súper-protecció i càrrega.


A més, disposem d’articles de fotografia i vídeo. Al nostre catàleg veuràs càmeres de foto, càmeres de vídeo, càmeres d’acció, marcs digitals i els seus corresponents accessoris. Si t’agrada la lectura també podràs comprar llibres electrònics.


A l’apartat de telefònica podràs comprar telefonia mòbil, fundes, accessoris i telèfons fixos. A més, disposem de navegadors GPS i alguns accessoris.


Per als amants del fitness tenim polseres i rellotges. Per a activitats outdoor oferim càmeres d’acció, drons, patinets i scooters, hoverboards, motos i quads elèctrics.

¡Apropa’t a la nostra botiga! De ben segur que hi trobes el que necessites.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital