Botiga d'imatge i so a Montblanc amb les últimes novetats

Electrodomèstics

A la nostra botiga d'imatge i so a Montblanc tenim les últimes novetats en televisors, àudio portàtil, informàtica, vídeo i fitness. Els professionals de Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso et podem donar un cop de mà a l'hora de buscar un nou equip per a casa teva.

Cerca per seccions

A la secció de televisió trobaràs diferents models dels televisors amb la millor qualitat d'imatge, així com projectors, i tots els cables i accessoris que puguis necessitar, a més de taules i suports per agafar-los.


En àudio i vídeo treballem amb diferents models de home Cinema, Blu-Ray / DVD, receptors de TDT, Hi-fi, equips micro, tocadiscs (pels que prefereixen la qualitat del vinil) i ràdio amb rellotge. També disposem de diferents opcions d'àudio portàtil, incloent reproductors MP3 / MP4, Ipod, altaveus portàtils per al teu reproductor, auricular, ràdio portàtil, ràdio cd, gravadores de veu, i nombrosos accessoris.

A la nostra botiga d'informàtica trobaràs diferents ordinadors, portàtils i de sobretaula, discs durs, memòries, pantalles, impressores multifunció i nombrosos accessoris. A més, tenim una secció de gaming en la qual trobaràs consoles, jocs i diferents accessoris. També treballem amb tablets, fundes i accessoris per a la seva protecció i càrrega.

A més, disposem d'articles de fotografia i vídeo. En el nostre catàleg veuràs càmeres de foto, càmeres de vídeo, càmeres d'acció, marcs digitals, i els seus corresponents accessoris. Si t'agrada la lectura t'oferim també llibres electrònics.

A l'apartat de telefònica t'oferim telefonia mòbil, fundes, accessoris i alguns aparells de telefonia fixa. A més, disposem de navegadors GPS i alguns accessoris.

Per als amants del fitness tenim polseres i rellotges. Per a activitats outdoor oferim càmeres d'acció, drons, patinets i scooters, hoverboards, motos i quads elèctrics.

Acosta't a la nostra botiga i segur que trobes el que necessites.

Vine a la nostra botiga per renovar el teu equip informàtic

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital