Electrodomèstics a Montblanc per a la llar

Petit i gran electrodomèstic

Disposem de tot tipus d'electrodomèstics a Montblanc per a l'equipament de la teva llar. El catàleg de Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso és molt ampli i hi trobaràs referències de les millors marques del sector.

Gamma blanca

Entre els equips de gamma blanca disposem de frigorífics i congeladors com frigorífics combi, frigorífics d’ 1 porta, frigorífics de 2 portes, frigorífics americans, congeladors horitzontals, congeladors verticals, i diferents models de vinoteques.


Per al rentat i l'assecat trobaràs rentadores, assecadores i equips que combinen tots dos serveis, rentadores assecadores. Els nostres rentavaixelles són de lliure instal·lació 60cms i de lliure instal·lació 45cms, integrables.

Cocció

Comptem amb tot tipus de plaques de cocció, incloent taulells de gas butà i gas natural, taulells de vitroceràmica, fogons d'inducció, fogons de sobretaula de gas butà i accessoris. També t'oferim cuines de gas, cuines elèctriques i accessoris. Pots triar entre campanes decoratives, d'encast, extractors, i comptem amb diversos accessoris. Treballem amb forns de sobretaula, forns d'encast i accessoris. Disposem de microones de sobretaula i d'encast, a més de nombrosos accessoris. No poden faltar cafeteres com la cafetera Nespresso, la cafetera Dolce Gusto, models exprés, bullidors i molinets de cafè.

Petit electrodomèstic

A la secció de petit electrodomèstic hi trobaràs aparells per a la higiene i la cura personal, com depiladores, màquines d'afaitar, talla barbes, perfiladors, perfiladors de nas i orella i raspalls dentals. També disposem d'articles per a la neteja de la llar com els robots d'aspiració, aspiradores, aspiradores escombra, aspiradores amb bateria i bosses d’aspiradora. No falten les planxes de vapor, central de planxa, planxa vertical i planxes sense fils. Per a la cuina t'oferim batedores, liquadores, espremedores, torradores, sandwitxera, planxes elèctriques, fregidores, picadores i olles.

Acosta't a la nostra botiga per comprar qualsevol electrodomèstic a bon preu o truca'ns si estàs buscant algun producte en especial.

Acosta't a la nostra botiga per comprar qualsevol electrodomèstic que necessitis

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per PA Digital