Ferreteria industrial a Montblanc

Ferreteria

A la nostra botiga Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso estem especialitzats en la ferreteria industrial a Montblanc. A les nostres instal·lacions t'oferim un ampli catàleg que abasta des del sector industrial fins a la drogueria.

Especialitzats en ferreteria industrial

Estem especialitzats en la ferreteria industrial i a les nostres instal·lacions t’oferim un ampli catàleg que abasta des del sector industrial fins a la drogueria.


La nostra botiga, organitzada per seccions i colors

Benvingut a la nostra botiga de ferreteria a Montblanc! En aquest ampli espai hi trobaràs tot el que necessites organitzat per seccions. Cada secció té assignat un color a les capçaleres que veuràs visualment molt ràpid quan entris a la botiga.

Un catàleg per a diferents sectors

Jardineria

Disposem d’articles de jardineria per a particulars i professionals, como ara eines de conreu, generadors i altres eines de tall de fusta, com les motoserres o els tallabarders, així com les desbrossadores. També podràs comprar casetes fabricades amb resina, fusta o metall. Tot el que necessitis per mantenir en perfectes condicions les zones verdes.

EPIs (Equips de Protecció Individual)

Disposem d’una gran varietat d’articles de vestuari i equipament laboral, des de sabates de protecció per evitar lesions als peus, fins a cascs, màscares o ulleres de protecció. Comptem amb tot el material de seguretat que poden necessitar els diferents professionals de tots els sectors, des de la indumentària fins a nombrosos accessoris que són imprescindibles per desenvolupar la seva tasca.

Bricolatge, carpinteria i construcció

A l’apartat de pintura t’oferim la possibilitat d’escollir pintures a la carta. De vegades és difícil trobar el color que busquem i d’aquesta manera es pot escollir el to exacte que no es troba als catàlegs habituals. A l’apartat de bricolatge pots trobar nombroses referències per a tot tipus de treballs, així com articles de decoració per a la teva llar.

Material elèctric i il·luminació 

A la botiga podràs comprar articles relacionats amb l’electricitat i la il·luminació. Treballem amb bombetes de baix consum i LED, imprescindibles per reduir la factura de la llum i optimitzar l’energia. A més, oferim suports com ara llums d’escriptori i molts altres elements.

Fontaneria i climatització

Comptem amb una zona dedicada a la fontaneria, on també hi trobaràs sanitaris i nombrosos recanvis. 

Si vols millorar la temperatura habitual del teu immoble només has de donar una ullada als nostres equips de climatització.

Parament de la llar i electrodomèstics

Entre el nostre material de ferreteria també hi ha un apartat per al parament de la llar on hi trobaràs petits i gran electrodomèstics dels millors fabricants i a molt bon preu.

Drogueria

A banda de tots els mencionats, aquí podràs comprar productes de drogueria per a la neteja industrial i productes de drogueria adreçats a particulars, per a la neteja de la llar. També fem duplicats de claus, tant les habituals com les de seguretat.

Truca’ns o apropa’t a la nostra botiga! Ens podràs demanar consell i el nostre equip professional especialitzat t’oferirà el seu assessorament.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital