Ferreteria industrial a Montblanc

FERRETERIA

A la nostra botiga Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso estem especialitzats en la ferreteria industrial a Montblanc. A les nostres instal·lacions t'oferim un ampli catàleg que abasta des del sector industrial fins a la drogueria.

Un catàleg per a diferents sectors

Disposem d'articles de jardineria per a particulars i professionals, com a eines de conreu, generadors, i altres eines de tall de fusta, com les motoserres, o els tallabarders, així com les desbrossadores. Fins i tot oferim casetes fabricades amb resina, fusta o metall. Tot el que necessitis per mantenir en perfectes condicions les zones verdes.

A l'apartat de pintura t'oferim la possibilitat d'escollir pintures a la carta. És difícil trobar el color que es busca, però d'aquesta manera es pot triar el to exacte que no es troba en catàlegs habituals.

A més dels productes de ferreteria, disposem d'una gran varietat d'articles de vestuari i equipament laboral, des de sabates de protecció per evitar lesions als peus, fins a cascs, màscares o ulleres de protecció.

També hi trobaràs una secció d'electricitat i d'il·luminació. Treballem amb bombetes de baix consum i LED, imprescindibles per reduir la factura i optimitzar l'energia. A més, oferim suports com llums d'escriptori, amplificadors i molts altres elements.

Si vols millorar la temperatura habitual del teu immoble només has de fer una ullada als nostres equips de climatització.

També comptem amb un apartat de parament de la llar en el què trobaràs petits i grans electrodomèstics dels millors fabricants i a molt bon preu.

A l'apartat de bricolatge pots trobar nombroses referències per a tot tipus de treballs.

Disposem d’una zona dedicada a la fontaneria, en què també hi trobaràs sanitaris i nombrosos recanvis. Per descomptat, tenim productes de drogueria.

Acosta't a la nostra botiga per comprar al millor preu. A més, a banda de tots aquests productes, també tenim maquinària, fem duplicats de claus, comptem amb una àmplia selecció d'articles de decoració, de protecció laboral i calefacció.

Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso instalaciones internas de la empresa

Truca'ns si vols comprar articles de pintura a bon preu

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital