Pintura a la carta a Montblanc de gran durada

Bricolatge, fusteria i construcció

A la nostra botiga oferim un servei de pintura a la carta amb el que podràs triar el color exacte que estàs buscant, tant per a la decoració de la llar com per a qualsevol altre espai. Tenim una màquina tintomètrica amb la qual és possible seleccionar el to que necessites, al marge del tradicional catàleg de color. D'aquesta manera, és possible ampliar la gamma disponible i apropar-se a les necessitats de tots els nostres clients, ja siguin aficionats o professionals del sector de la pintura. Per descomptat, els nostres professionals et poden orientar sobre el to que pots utilitzar en funció de l'espai que hagis de pintar.


Pintura d'interior

Tria entre una gran varietat d'acabats en pintura d'interior a la nostra botiga. T'oferim nombroses possibilitats perquè decoris l'habitació dels teus fills, el saló o la teva habitació de treball. Tenim pintures de gran resistència per a zones d'humitat o en les que és habitual el fum, com el bany i la cuina.


Pintura d'exterior

Aquí podràs comprar diferents tipus de pintura d'exterior per assegurar el color que vulguis per a la teva façana. En funció del tipus de pintura que utilitzis, aquesta pot romandre més temps en perfectes condicions. Actualment hi ha algunes modalitats de pintura que aguanten perfectament la pluja i els efectes de les inclemències meteorològiques.


Productes de bricolatge

També pots comprar tot tipus de productes de bricolatge, des de fregadores fins a trepants per quan hagis de fer alguna petita obra a casa teva. A més, tenim nombroses eines (tornavisos, martells, etc.) i caixes de diferents mides perquè puguis guardar-les en perfectes condicions.


També hi podràs comprar eines manuals i elèctriques, generadors, compressors i soldadors. Treballem amb les marques Bruguer, Lepanto, Aguaplast, Xylazel, Kolorea, Hammerite, Icopresa, Macota, Drako, Wolfcraft, Tesa, Mcm, Tesa, Fac, Arregui, Btv, Joma, Solter, Domax, Ifam, RUbi, Ucem, Jis, Bellota, Ironside, Super-ego, Knipex, Abac, Ayerbe, Bosch, Makita, Stihl, Fischer, Stanley, Heco.

Acosta't a la nostra botiga si vols triar el teu propi color per a interior o exterior, o per veure el nostre ampli catàleg de bricolatge.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital