Pintura a la carta a Montblanc de gran durada

Bricolatge, fusteria i construcció

A la nostra botiga oferim un servei de pintura a la carta a Montblanc amb el qual podràs triar el color exacte que estàs buscant, tant per a la decoració de la llar com per a qualsevol altre espai. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso tenim un equip amb el qual és possible seleccionar el to que necessites, al marge del tradicional catàleg de color. D'aquesta manera, és possible ampliar la gamma disponible i apropar-se a les necessitats de tots els nostres clients, ja siguin aficionats o professionals del sector de la pintura. Per descomptat, els nostres professionals et poden orientar sobre el to que pots utilitzar en funció de l'espai que hagis de pintar.

Pintura d'interior

Tria entre una gran varietat d'acabats en pintura d'interior a la nostra botiga. T'oferim nombroses possibilitats perquè decoris l'habitació dels teus fills, el saló o la teva habitació de treball. Tenim pintures de gran resistència per a zones d'humitat o en què és habitual el fum, com la cambra de bany i la cuina.

Pintura d'exterior

Disposem de diferents tipus de pintura d'exterior, per assegurar-te el color que vulguis per a la teva façana. En funció del model de pintura que utilitzis pot romandre més temps en perfectes condicions. en l'actualitat hi ha alguns models que aguanten perfectament la pluja i els efectes de les inclemències meteorològiques.

Productes de bricolatge

També t'oferim tot tipus de productes de bricolatge, des de fregadores fins a trepants per quan hagis de fer alguna petita obra a casa teva. A més, tenim nombroses eines (tornavisos, martells, etc.) i caixes de diferents mides perquè puguis guardar-les en perfectes condicions.

Acosta't a la nostra botiga si vols triar el teu propi color per a interior o exterior, o per veure el nostre ampli catàleg de bricolatge.

Acosta't a la nostra ferreteria per comprar pintures d'interior

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital