Productes de drogueria i adhesius a Montblanc per a ús domèstic i industrial

Drogueria

A la nostra botiga t'oferim nombrosos productes de drogueria a Montblanc. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso disposem de nombrosos articles d’ ús domèstic i industrial.

Adhesius: Una solució per a cada necessitat.

A la nostra ferreteria trobaràs adhesius d’ús específic, bicomponents, coles de contacte i adhesius i massilles per a fusta.
També segelladors i silicones per a banys, cuines i tot tipus d’ús domèstic i també industrial.
Per a la impermeabilització de cobertes i problemes de degoteig tenim silicona líquida i escuma de poliuterà, amb les corresponents pistoles d’aplicació, per enganxar i col·locar teules, que t’oferiran un treball fácil, ràpid i efectiu.
Les cintes americana, de doble cara, adhesiva, antilliscant i d’alumini completen la nostra àmplia secció de fixació.

Escombres, bosses, baietes, netejadors i humidificadors

Aquest tipus d'articles no pot faltar en qualsevol llar. Tenim a la venda diferents tipus d'escombra i recollidors, per a interior dels habitatges i per a zones d'exterior, com terrasses. Cubells de fregar, mànecs i baietes de pal de fregar. Pastilles per a rentavaixelles, detergent per a la roba i netejadors per al terra i el wc sense oblidar els fregalls i les baietes de microfibra que tenen gran capacitat de neteja i absorció. Bosses d'escombraries de gran capacitat i molt resistents. Tria la que prefereixis per reciclar o per les deixalles orgàniques. També et podem oferir sacs especials per a la runa. A més, tenim una gran varietat de paper eixugamans i de cel·lulosa industrial.

Neteja industrial

Per a la neteja industrial tenim productes que t'ajuden a eliminar el ciment del terra, esprai per a la neteja del grafit, netejadors de juntes de paret i terra, productes especials per a les taques de calç i d'òxid, abrillantadors, decapants de metalls i netejadors d'acer inoxidable, entre molts altres. També disposem de netejador de mans professional.


En el nostre catàleg incloem diferents articles per a l'embalatge, com caixes de cartró de diverses mesures, film extensible, plàstics per embolicar articles fràgils, etc.

Acosta't a la nostra botiga per comprar productes de drogueria

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital