Productes de drogueria i adhesius a Montblanc per a ús domèstic i industrial

Drogueria

A la nostra botiga pots comprar nombrosos productes de drogueria per a ús domèstic i industrial. Treballem amb moltes marques: Loctite, Pattex, Ceys, Rayt, Olivé, Fischer, Tesa, Vileda, ScotchBrite, GomàCamps, Barbosa, Tatay, Maya, Leifheit, Kh-7, Ten, Neutrex, WippExpress, Ariel, Colon, Finish, Calgon, HG, Duett, Rubson, Amig, Bricotap, Powerplus, Einhel, Aslak, Virutex.


Adhesius: una solució per a cada necessitat

A la nostra ferreteria podràs comprar adhesius d’ús específic, bicomponents, coles de contacte i adhesius i massilles per a fusta.


També segelladors i silicones per a banys, cuines i tot tipus d’ús domèstic i també industrial.


Per a la impermeabilització de cobertes i problemes de degoteig tenim silicona líquida i escuma de poliuterà, amb les corresponents pistoles d’aplicació, per enganxar i col·locar teules, que t’oferiran un treball fácil, ràpid i efectiu.


Les cintes americana, de doble cara, adhesiva, antilliscant i d’alumini completen la nostra àmplia secció de fixació.


Escombres, bosses, baietes, netejadors i humidificadors

Aquest tipus d'articles no pot faltar a qualsevol llar. Pots comprar diferents tipus d'escombra i recollidors, per a l’interior dels habitatges i per a zones d'exterior, com terrasses. Cubells de fregar, mànecs i baietes de pal de fregar. Pastilles per a rentavaixelles, detergent per a la roba i netejadors per al terra i el wc sense oblidar els fregalls i les baietes de microfibra que tenen gran capacitat de neteja i absorció. Bosses d'escombraries de gran capacitat i molt resistents. Tria la que prefereixis per reciclar o per les deixalles orgàniques. També pots comprar sacs especials per a la runa. A més, tenim una gran varietat de paper eixugamans i de cel·lulosa industrial.


A casa, tot impecable

Per mantenir terres i altres superfícies en perfecte estat comptem amb poliment líquid. Els rascadors de vidre que t’oferim t’ajudaran a mantenir sempre nets els vidres.


Si vols renovar els draps de casa només has d’escollir entre els que tenim disponibles. També veuràs mopes de cotó amb mànec, molt còmodes per utilitzar. Els ambientadors t’ajudaran a mantenir sempre una sensació agradable a qualsevol espai. A més, t’oferim diferents gibrells i galledes per fregar, amb mides que van fins als 30 litres de capacitat.


Neteja industrial

Per a la neteja industrial tenim productes que t’ajudaran a eliminar el ciment del terra, esprai per a la neteja del grafiti, netejadores de juntes de paret i terra, productes especials per a les taques de cal i òxid, abrillantadores, netejaestufes, decapants de metalls i netejadors d’acer inoxidable, entre molts altres. També disposem de netejadors de mans professionals.


Al nostre catàleg incloem diferents articles per a l’embalatge, com caixes de cartró de varies mides, film extensible, plàstics per embolicar articles fràgils, etc.

Truca’ns si estàs buscant algun article de neteja o si vols conèixer el preu dels nostres productes.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital