Material de seguretat a Montblanc dels millors fabricants

EPIs (Equips de Protecció Individual)

Els EPIs són equips de protecció individual que utilitzen els professionals per a l'exercici de la seva feina amb màxima seguretat. Els empleats de qualsevol empresa han de protegir-se de possibles riscos que puguin posar en perill la seva seguretat, la seva salut o la seva integritat física, i depenent de l'acompliment concret de funcions que realitzen, necessiten elements de protecció d'un o altre tipus.


A la nostra botiga de ferreteria disposem d'un ampli catàleg de material de seguretat. Tots els nostres articles compleixen amb la normativa vigent i són fabricats per marques de reconegut prestigi. Comptem amb tot el que poden necessitar els professionals dels diferents sectors, des de la indumentària fins a nombrosos accessoris que són imprescindibles per desenvolupar la seva tasca.


Entre tots els tipus d'equips de protecció individual que pots comprar trobaràs articles de protecció per a diferents activitats professionals: pintors, empreses químiques, empreses d’alimentació, tallers de manteniment i fàbriques.


Disposem d’elements de protecció muscular, màscares, pantalles facials, ulleres, cascs, guants de protecció de tot tipus, arnesos, calçat laboral per a la seguretat dels peus, pantalons multi-butxaques i impermeables, amb teixit anti-abrasiu i reflectant, granotes, impermeables i jaquetes (polars i d’alta visibilitat). 


Entre las marques amb les que treballem habitualment hi trobaràs Cofra, Dunlop, Panter, Dewalt, Sparco, Vesin, Juba, Pegaso, Climax, Ponsa, Turbo i Bellota.


EPIs coronavirus

Així mateix, i fruit de la conjuntura excepcional que estem vivint amb el coronavirus (Covid-19), les persones, de forma particular, ara necessitem elements de protecció (mascaretes, pantalles protectores, guants, gel hidroalcohòlic) dels que també en disposem a la botiga.

Si necessites equips de protecció individual, t'assessorem

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital