Material de fontaneria a Montblanc

Fontaneria i climatització

Disposem d'una secció dedicada exclusivament al material de fontaneria a Montblanc. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso trobaràs un ampli catàleg amb nombrosos articles disponibles en el qual anem afegint les novetats que presenten les millors marques del sector. T'oferim tot tipus de recanvis per a qualsevol treball que hagis de fer.

També tenim a la venda una gran varietat de sanitaris. A la nostra botiga trobaràs conjunts de bany, cortines per a la banyera amb una àmplia varietat de dissenys, miralls de diferents mides, nombrosos models d'aixetes i molts altres accessoris i complements per equipar el teu bany.

Estufes de pèl·let a Montblanc

Entre els sistemes de calefacció que oferim als nostres clients es troben les estufes de pèl·let a Montblanc. Es tracta d'un sistema ecològic, net i pràctic, una alternativa que es pot utilitzar en qualsevol immoble sense necessitat de fer una costosa instal·lació.

També treballem amb estufes de llenya, ecològiques i econòmiques, i que serveixen per donar un autèntic calor de llar. A més trobaràs tot tipus de complements, com els jocs de llar de foc, graelles, salva espurnes, recollidors, articles per a l’encesa, combustible i manteniment.

Equips de climatització

Per mantenir una temperatura agradable a la llar t'oferim equips de climatització de les millors marques del sector. Disposem d'articles per a instal·lació a pisos i cases particulars. Tenim a la venda termoventiladors,convectors, calefactors, estufes de parafina, bioetanol, emissors tèrmics per als que prefereixen comptar amb un sistema de calefacció tradicional, acumuladors que es recarreguen durant la nit (quan l'electricitat és més econòmica), estufes de gas i d’exterior

Acosta't a la nostra botiga si estàs buscant fer canvis a la cambra de bany, o comprar un nou sistema de climatització. Parla amb els nostres professionals per consultar qualsevol dubte sobre tots els nostres articles.

Vine a la nostra botiga si vols comprar nous sanitaris

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per PA Digital