Material de seguretat a Montblanc dels millors fabricants

Jardineria

A la nostra botiga Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso a Montblanc podràs comprar eines de jardineria. Tenim tot el que necessites per al manteniment de les zones verdes, tant al jardí de casa teva com als espais públics. T’oferim eines de conreu, eines manuals i elèctriques, generadors, compressors i soldadors.


Per als treballs exteriors també disposem d’articles com allabarders, motoserres, retallavores, motoaixades, desbrossadores, aspiradors bufadors per a la neteja, així com casetes de resina, fusta i metàl·liques, una bona opció per mantenir recollits i ben protegits tots els teus articles de jardí. Treballem amb marques de confiança: Ironside, Stihl, Karcher, Flower, Garland, Matabi, Powerplus, Keter, Black&Decker, Einhell, Drako, Radarcan, Preben, GreenExpert, Omega, Curver, Sauvic, Catral, Kamikaze, Gardena, Cleber, Maiol, Altuna, Nortene, Campingaz, Bosch, Makita, Echo, Plastiken, Campeón i Espa.

Apropa’t a la nostra botiga per veure els productes que tenim disponibles o truca al nostre equip de professionals si estàs buscant algun article en concret o vols consultar els nostres preus.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital