Material de seguretat a Montblanc dels millors fabricants

Jardineria i EPI

A la nostra botiga de ferreteria disposem d'un ampli catàleg de material de seguretat a Montblanc. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso t'oferim el necessari per a treballs d’exterior i d’interior amb total garantia. Tots els nostres articles compleixen amb la normativa vigent i estan fabricats per marques de reconegut prestigi. Comptem amb tot el que poden necessitar els professionals del sector, des de la indumentària fins nombrosos accessoris que són imprescindibles per desenvolupar la seva tasca.

Equips de protecció individual a Montblanc

Entre els equips de protecció individual a Montblanc que tenim a la venda trobaràs articles de protecció muscular, màscares, pantalles facials, ulleres, cascs, guants de protecció de tot tipus, arnesos, calçat laboral per a la seguretat dels peus, pantalons multibutxaques, impermeables , amb teixit antiabrasiu i reflectant, granotes, impermeables i jaquetes (polars i d'alta visibilitat). Entre les marques amb les que treballem habitualment trobaràs Gla, Cofra i Panter.

Eines de jardineria a Montblanc

A la nostra botiga també disposem de nombroses referències d'eines de jardineria a Montblanc. Tenim tot el que necessites per al manteniment de les zones verdes, tant al jardí de casa teva com en espais públics. T'oferim eines de conreu, eines manuals i elèctriques, generadors, compressors, soldadors.


Per als treballs d’exteriors també disposem d'articles com tallabarders, motoserres, retallavores, motoaixades, desbrossadores, aspiradors bufadors per a la neteja, així com casetes de resina, fusta i metàl·liques, una bona opció per mantenir recollits i ben protegits tots els teus articles de jardí . Com és habitual, treballem amb marques de confiança, com Ironside, Stihl, Gla, Karcher, Bosch i Makita.

Si estàs buscant una motoserra o necessites equips de protecció individual, t'assessorem

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital