Material elèctric a Montblanc per equipar la teva llar i l'oficina

Material elèctric i il·luminació

A la nostra botiga també hi podràs comprar material elèctric per equipar la teva llar, local comercial o oficina. Donem servei a tot Montblanc i la seva demarcació geogràfica de la Conca de Barberà (Tarragona). Treballem amb un ampli catàleg que inclou productes dels fabricants més reconeguts del mercat: Edm, Philips, Coati, Engel, Azil, Indez, Luxform, Progarden, Axil i Index. Volem oferir als nostres clients articles de bona qualitat i duradors a un preu competitiu.


Compra bombetes i llums LED

Les bombetes LED són una de les millors opcions per il·luminar qualsevol espai. Ofereixen una vida útil de fins a 50.000 hores, molt per sobre de les tradicionals, de manera que les amortitzaràs fàcilment. A més, la seva encesa és immediata.


Si vols estalviar una mica d'electricitat en el consum habitual t'aconsellem que provis els llums de baix consum. Pots estalviar fins a un 70% d'energia en comparació amb els incandescents. Són aconsellables per a aquells espais en què es passa més temps, com la sala d’estar o un despatx.


Precisament, per al despatx o per als llocs d'estudi trobaràs a la nostra botiga diferents llums d'escriptori. Treballem amb dissenys actuals que ofereixen una gran il·luminació.


També disposem de llanternes de tot tipus, tant per emprar per casa quan t'has quedat sense subministrament elèctric com les que s'utilitzen per a la muntanya, si acostumes a fer excursions. Treballem amb models recarregables i amb frontals, molt còmodes per il·luminar mentre deixes les mans lliures.


Així mateix, disposem de diferents productes per als aficionats a la música, alimentadors múltiples, alguns amb voltatges variables, amb potència extra, etc.

Apropa’t a la nostra botiga i descobreix tots els articles que tenim al nostre ampli catàleg.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital