Material elèctric a Montblanc per equipar la teva llar i l'oficina

Material elèctric i il·luminació

En el nostre local trobaràs tot tipus de material elèctric a Montblanc, tant per a la llar com per a l'oficina o si necessites fer canvis en un local comercial. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso treballem amb un ampli catàleg que inclou productes dels fabricants més reconeguts del mercat. Volem oferir als nostres clients articles de bona qualitat, de gran durada i a un preu competitiu.

Un gran catàleg

Les bombetes LED són una de les millors opcions per il·luminar qualsevol espai. Ofereixen una vida útil de fins a 50 000 hores, molt per sobre de les tradicionals, de manera que les amortitzaràs fàcilment. A més, la seva encesa és immediata.


Si vols estalviar una mica d'electricitat en el consum habitual t'aconsellem que provis els llums de baix consum. Pots estalviar fins a un 70% d'energia en comparació amb els incandescents. Són aconsellables per a aquells espais en què es passa més temps, com la sala d’estar o un despatx.

Precisament, per al despatx o per als llocs d'estudi trobaràs a la nostra botiga diferents làmpades d'escriptori. Treballem amb dissenys actuals que ofereixen una gran il·luminació.

També disposem de llanternes de tot tipus, tant per a emprar per casa quan t'has quedat sense subministrament elèctric com les que s'utilitzen per a la muntanya, si acostumes a fer excursions. Treballem amb models recarregables i amb frontals, molt còmodes per il·luminar mentre deixes les mans lliures.

Entre els nostres articles de material elèctric i il·luminació disposem de diferents productes per als aficionats a la música, com amplificadors i alimentadors múltiples. Els primers garanteixen un gran so, i tenim a la venda models de diverses mides. Entre els segons n'oferim alguns amb voltatges variables, amb potència extra, etc..

Acosta't a la nostra botiga i descobreix tots els articles que tenim en el nostre ampli catàleg.

© 2020 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital