Parament de la llar i electrodomèstics a Montblanc

Parament de la llar i electrodomèstics

La nostra botiga té tot el que pots necessitar en parament de la llar i electrodomèstics. T'oferim una gran varietat d'articles per equipar la cuina completament. Disposem de les millors marques a uns preus molt econòmics. 


Aquí podràs comprar petits electrodomèstics (planxes i taules o aspiradores, per anomenar només alguns dels articles imprescindibles a la llar), així com frigorífics, forns i microones (a la botiga d’electrodomèstics també hi tenim els rentavaixelles silenciosos, les cuines més modernes o les tradicionals de gas i campanes extractores). Per descomptat, els electrodomèstics que pots comprar compten amb una òptima valoració energètica, de manera que podràs estalviar en la despesa mensual. Si vols fer un canvi a la cuina i renovar els teus equips, aposta sempre per marques de referència per estalviar problemes amb el pas del temps.


Parament de cuina i accessoris

Entre tots els nostres articles de parament de cuina i accessoris podràs comprar cafeteres, batedores de diferent potència, robots de cuina, etc. Els petits electrodomèstics que són necessaris en qualsevol casa els trobaràs a la secció corresponent de la nostra botiga.


Entre les marques de la nostra confiança es troben firmes tan prestigioses com Arcos, Zyliss, Castey, Galaxia, brita, Laroom, Playmarket, Rolser, 3 Claveles, Jata, Orbegozo, Daewoo, Bra, Ibili, EDM, Lacor, Tefal, Oroley, Valira, Braun, La ideal, Rayen, Tatay, Tristar, Ambit, Garcima. Totes elles ofereixen nombrosos articles perquè a la cuina de casa teva no li falti de res. A més, fabriquen amb materials de gran qualitat, oferint uns productes duradors que podràs utilitzar durant molts anys.

Apropa’t a la nostra ferreteria per donar-li una ullada a tot el catàleg d’articles disponibles per equipar la teva casa. Truca’ns si estàs buscant algun producte d’alguna marca en particular o per consultar-nos qualsevol dubte.

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital