Catàleg de productes de ferreteria a Montblanc

Ofertes i catàlegs

En el catàleg de productes de ferreteria a Montblanc que tenim a la nostra botiga podràs consultar les nombroses referències amb les que treballem. A Ferreteria i Electrodomèstics Alfonso disposem de tot tipus d'articles per equipar la teva llar.

Calefacció 2020

Jardí 2021

Guia de Ferreteria 2021

Ofertes i promocions

Productes Desinfectants

Mampares Protectores

Mascaretes

Un ampli catàleg

Tenim tot el necessari per al parament de la llar i la cuina. Pots trobar des d’aspiradores, planxes o robots de neteja fins a batedores, cafeteres i planxes per a la cuina. Bateries de cuina, olles, recipients, paelles, coberts, ganivets, vaixelles, etc.


També tenim nombrosos articles per al jardí, entre els quals hi ha tot el necessari per crear el teu hort i mantenir-lo en perfectes condicions. Disposem de compostadors, hivernacles, mantes làmina i geotèxtils per al sòl, planters, termòmetres, pluviòmetres, i una gran varietat d'accessoris. Si ets un aficionat a la jardineria, segur que trobes el que necessites a la nostra secció.

El nostre catàleg també compta amb diferents tipus de pintures per a interior i exteriors. Disposem de pintura especial per a piscines, banys, sostres, cuina, etc. A més, treballem amb articles preparats per a la protecció del metall i la fusta. També t'oferim nombrosos estris per a pintar la casa, o per empaperar.

Si vols millorar la climatització de casa, la nostra botiga té tot el que pots necessitar, des d’estufes de biomassa (llenya, pèl·let o carbó) fins a aire condicionat de split de dues unitats interiors.

A la secció d'eines hi trobaràs des d’alicates o claus de carraca fins a rebladores, flexòmetres i cintes mètriques. A tot això cal afegir-hi una gran varietat de maquinària elèctrica, equipació de taller,ordenació, etc. Treballem amb els principals fabricants de diferents sectors, per oferir sempre la major qualitat en tots els nostres articles.

Truca'ns per a consultar qualsevol referència que trobis en el catàleg, per sol·licitar informació dels preus o si vols preguntar-nos qualsevol dubte.

Capsa de càpsules Dolce Gusto 4€

Truca a la nostra botiga per consultar qualsevol informació sobre el nostre catàleg

© 2021 Ferretería i Electrodoméstics Alfonso S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital